SwiDin forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SwiDin forum

Mirë se vini

PortaliForumKërkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi

Derisa kam agjëruar dhe jam falur në gjithësi, kam ndjerë momentin më magjik në jetën time

Shko poshtë 
AutoriMesazh
B£hĄ
administrator
administrator
B£hĄ

Numri i postimeve : 129

Derisa kam agjëruar dhe jam falur në gjithësi, kam ndjerë momentin më magjik në jetën time Empty
21032010
MesazhDerisa kam agjëruar dhe jam falur në gjithësi, kam ndjerë momentin më magjik në jetën time

Derisa kam agjëruar dhe jam falur në gjithësi, kam ndjerë momentin më magjik në jetën time Jsc2007e045198Sheik Muszaphar Shukor, astronauti i parë musliman i cili agjëroi në gjithësi

Derisa kam agjëruar dhe jam falur në gjithësi, kam ndjerë momentin më magjik në jetën time.
Sheik Muszaphar Shukor, astronauti i parë musliman i cili agjëroi në gjithësi.
Pas disa tentimeve të pasuksesshme, si shkak i të zënurit e tij të tepërt, këto ditë përfundimisht patëm sukses të bëjmë intervju me të.

Në bisedën tonë eksluzive për magazinën tonë, Sheikh Muszaphar tregon si ka agjëruar në gjithësi, respektivisht në çfarë mënyre arriti ti kryejë obligimet fetare përderisa rrotullohej rreth Tokës.

Hulumtimet dhe udhëtimet në gjithësi, janë ëndërr e çdo njeriu.Pas vitit 1961 kur astronauti rus Juri Gagarin realizoi udhëtimin historik në gjithësi, dëshira e njerëzve për të ditur më tepër rreth gjithësisë është e papërshkruar.
Deri sot në gjithësi kanë udhëtuar astronautë nga 39 vende.Në gjithë këto misjone janë edhe 9 astronautë muslimanë.
Nga muslimanët më të fundit i cili pat nderin të udhëtojë në gjithësi (kozmos) është astronauti nga Malezija Sheikh Muszaphar Shukor. Sheikh Muszaphar është muslimani i parë i cili kaloi ditët e ramazanit në gjithësi.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.swidin.albanianforum.net
Share this post on: reddit

Derisa kam agjëruar dhe jam falur në gjithësi, kam ndjerë momentin më magjik në jetën time :: Komentet

No Comment.

Derisa kam agjëruar dhe jam falur në gjithësi, kam ndjerë momentin më magjik në jetën time

Mbrapsht në krye 

Faqja 1 e 1

Similar topics

-
» Shikimi i televizorit shkurton jetën

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
SwiDin forum :: Feja Islame :: Shtyllat e fese-
Kërce tek: